dimarts, 14 de desembre del 2010

Temes de la història que interessen tant a joves com a adults

Als alumnes de l'alternativa de religió els ha agradat tant el tema de la civilització egípcia, que han acabat amb cara de faraó.


Hi han temes dins de la història que fascinen i desperten interès per a ells mateixos, aquest és el cas de la civilització egípcia. Això facilita molt la feina del docent, ja que l'esforç per fer atractiu el tema ja gairebé està fet. Aquest interès respon i va en relació moltes vegades, al volum de material divulgable que ha generat el fet o període històric, i també és molt important la quantitat de sensacionalisme i dosis de misteri que pot produir.

Crec que, així com la divulgació científica ha pogut crear aquesta admiració i fascinació per a la història de la civilització egípcia, podria fer el mateix amb altres temes que, potser no són tant sucosos com aquest, però també són essencials per entendre la nostra història comuna.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David