dimarts, 2 de febrer del 2010

Obrir per la pàgina 69!

L'altre dia pel facebook vaig veure una iniciativa que em va semblar divertida. El tema era que havies d'agafar el llibre que tinguessis més a prop, obrir-lo per la pàgina 69, i posar les 5 primeres línies del text. Per aquest motiu, i canviant una mica la versió, proposo que agafeu un llibre que us hagi agradat i feu el mateix.

Aquest és el meu:

Un Anell per manar a tots. Un per trobar-los.
Un Anell per reunir-los i , en les Tenebres, tenir tots lligats...
Són només unes línies d'un poema molt antic de la tradició èlfica:
Tres anells per als Reis Elfs dessota el cel,
Set per als Senyors dels Nans en llurs cavernes...

Suposo que no fa falta posar el llibre ni el nom de l'autor, no?

9 comentaris:

Neus ha dit...

"Durante una semana,casi sin hablar, avanzaron como sonámbulospor un universo de pesadumbre, alumbrados apenas por una tenue reverberación de insectos luminosos y con los pulmones agobiados po un sofocante olor de sangre."
Jo si que et dire l'autor i l'obra, el meu fragmen no es tan fàcil de reconeixer com el teu, es de Cien años de soledad, del García Márquez.

Asensi ha dit...

Mama: És una novel.la de les que s'han de rellegir. Molt bona elecció!

iona ha dit...

¡Y el conde…! Jamás hubiese imaginado presenciar una tal demostración de diabólico furor. Sus ojos destellaban verdaderas llamaradas, como si en su interior se hallase el infierno; su rostro tenía una palidez cadavérica…

El fragment dóna moltes pistes! Efectivament és "Drácula", de Bram Stoker.

Asensi ha dit...

Laia: Així m'agrada, hem de reivindicar els vampirs clàssics! I no pas aquesta nova fornada de vampirs adolescents, que brillen amb la llum del Sol.

Marc ha dit...

búsquedas inacabadas pero sin embargo coronadas por la Acacacacademia de Antropopopopometría de Berna en Bresse de Testu y Conard se ha establecido din otra posibilidad de error que la referente a los cálculos humanos


Et diré només que és una obra de teatre protagonitzada per dos personatges: Estragón i Vladimir. Aquests text però, no és de cap dels dos personatges.

Asensi ha dit...

Marc: Esperant a Godot, molt bona elecció.

Sol Martí ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sol Martí ha dit...

Born se la habia clavado a Williams en el vientre sin el menor reparo y arrepentimiento, y si bien la primera puñalada podría justificarse como un acto de defensa propia, ¿qué podría decirse de las otras doce que le asestó en el parque, de la decisión de acabar con él a sangre fría?

Invisible de Paul Auster

Asensi ha dit...

Sol: Collons amb la pàgina 69 de l´Auster, veig que va fort.